PENTRU MINE

Internet & Mobile banking

Mai simplu și mai rapid, oriunde.

Serviciul de Internet & Mobile Banking First Bank va fi disponibil pentru toți utilizatorii aplicației Bank Online Leumi începând cu data de 01 Mai 2020. Platforma Bank Online Leumi, la care ați avut acces până acum, va fi disponibilă pentru tranzacționare până la data de 29 Aprilie 2020.

Se vor prelua automat toți utilizatorii serviciului de Internet Banking & Mobile, furnizat de Bank Leumi, activi la data de 15 Ianuarie 2020. Utilizator activ este acel utilizator care a folosit aplicația cel puțin o dată în ultimele 12 luni și este titularul contului bancar deschis la Bank Leumi, iar datele privind numărul de telefon și adresa de e-mail sunt prezente în evidențele Bank Leumi.

În cazul în care, cu ajutorul datelor de identificare de Internet & Mobile Banking, aveați acces la multe conturi suplimentar față de cele la care erați titular, această funcționalitate, o dată cu migrarea, nu va mai fi disponibilă.

Modalități de autentificare în noua platformă de Internet & Mobile Banking

Vă veți putea autentifica în noua platformă de Internet Banking & Mobile Banking utilizând aceleași date de identificare din platforma Leumi, iar la prima autntificare în aplicația First Bank vi se va solicita schimbarea acestora. Excepție de la această regulă:

În cazul în care ați fost deja într-o sucursală First Bank și v-ați activat serviciul o să vă autentificați cu user-ul și parola activate în sucursală (primite pe email și sms).

Modalitatea de autentificare pusă la dispoziție de platforma First Bank va fi pe bază de parolă, amprentă/ Fingerprint sau recunoaștere facială/Face ID, în funcție de dispozitivul dumneavoastră.

De asemenea, ne face plăcere să vă informăm că First Bank nu va percepe o taxă lunară de utilizare a serviciului pentru primele 6 luni de utilizare.

Mai multe informații despre noua dumneavoastră aplicație, precum și lista completă de taxe și comisioane, puteți obține accesând www.firstbank.ro/ibanking

Internet & Mobile banking
Accesează surse sigure

Nu uita să accesezi aplicația doar din surse sigure, cum ar fi AppStore, Google Play sau pagina oficială a băncii.

Nu accesa niciodată link-uri primite prin SMS sau e-mail care te direcționează la pagina de logare în aplicația winbank, deoarece ele vor fi mereu tentative de fraudă prin phishing.

Nu îți divulga datele

Poți fi oricând expus unor tentative de furt de date, de aceea e important să nu dezvălui nimănui, în nicio circumstanță, “numele de utilizator”, “parolă” sau codul de securitate “SMS ExtraPin”.

First Bank nu îți va cere niciodată aceste informații.

INTREBARI FRECVENTE

Dacă încă ai întrebări, caută mai jos răspunsurile.

Pana cand va functiona platforma de Internet Banking de la Leumi?

Serviciul de Internet & Mobile Banking First Bank va fi disponibil pentru toti utilizatorii aplicatiei BankOnline Leumi incepand cu data migrarii. Platforma de Internet Banking la care ati avut acces pana acum va fi disponibila pana la data de 29.04.2019.

Cat voi plati pentru serviciile de Internet Banking la First Bank?

Serviciul de Internet Banking, atat de sine statator cat si ca parte a unui Pachet de Cont curent este gratuit (fara taxa de administrare) in primele 6 luni de la data migrarii. Ulterior acestei date sunt aplicabile conditiile prevazute in lista de Tarife si Comisioane.

Cum voi putea accesa aplicatia de internet banking First Bank?

Va veti putea autentifica in noua platforma de Internet Banking& Mobile utilizand aceleasi date de indentificare din platforma Leumi. La prima autentificare in aplicatia First Bank vi se va solicita schimbarea acestora. In cazul in care nu aveti numarul de telefon actualizat in sistem, este posibil ca autentificarea sa nu functioneze.
Vei putea accesa aplicatie de internet banking direct de pe site-ul bancii: www.firstbank.ro

Cand voi putea intra in posesia noului token?

In cursul lunii Aprilie

Cum ma voi loga in apllicatia de Internet Banking?

  •  Utilizatorii care au datele de contact completate si actualizate in aplicatia Leumi Bank Online ( numar mobil si adresa de email) si care sunt utilizatori pentru o singura entitate juridica, cu drepturi depline se vor putea loga in noua aplicatie cu aceleasi credentiale ca si in aplicatia Leumi. Dispozitul token se va ridica de la sucursala First Bank comunicata in notificare.
  • Utilizatorii care au datele de contact completate si actualizate in aplicatia Leumi Bank Online ( numar mobil si adresa de email) si care sunt utilizatori pentru o singura entitate juridica, fara drepturi depline isi vor ridica credentialele de logare si dispozitul token de la sucursala First Bank comunicata in notificare.
  • Utilizatorii care nu au datele de contact completate si actualizate in aplicatia Leumi Bank Online ( numar mobil si adresa de email) isi vor ridica credentialele de logare si dispozitivul token de la sucursala First Bank comunicata in notificare.
  • Utilizatorii care in aplicatia Leumi Bank Online care aveau un singur set de credentiale de logare pentru mai multe entitiati juridice isi vor ridica credentialele de logare pentru fiecare entitate juridica si dispozitul token de la sucursala First Bank comunicata in notificare.
  • Va recomandam actualizarea datele  privind numarul de mobil si adresa de email in cel mai scurt timp.

Retea de unitati First Bank

Peste 60 de sucursale First Bank disponibile in toata tara.

Lista de unitati

Conditii Generale

Set de reguli care guverneaza raporturile dintre Banca si Client.

Detalii

Descarcati Ghidul First Bank

Tot ce trebuie sa stii despre noul tau cont First Bank.

Detalii

Siguranta datelor si a banilor

Informatii privind protectia datelor cu caracter personal.

Detalii

POVESTEA NOASTRA

Credem că serviciile bancare ar trebui să fie corecte și simple.

Suntem o banca cu ADN american, lucru ce se vede în valorile la care aderăm, valori americane prin excelență: integritate, clientul pe primul loc, pasiunea pentru rezultate de durată, munca în echipă, inovația, împărtășirea succesului. Este calea pe care am ales s-o urmăm. Aceasta este “The American Way”.