BANCA

Povestea noastră

Suntem o bancă ce crede în valorile americane și, mai ales, facem lucrurile in stil american. Credem că bankingul trebuie să fie simplu și, în primul rând, corect. Acesta este felul nostru de a face afaceri. This is The American Way.

Noi suntem FIRST BANK
Credem că bankingul trebuie să fie simplu și, în primul rând, corect.
Acesta este felul nostru de a face afaceri. This is The American Way.
the american way
După o activitate de 18 ani, Piraeus Bank România devine First Bank, prin preluarea de către J.C. Flowers, unul dintre liderii domeniului de private equity.
Fondat in 1998, J.C. Flowers a investit peste 15 miliarde de dolari capital în 52 companii de portofoliu, în 17 țări, fiind dedicat investițiilor globale în industria financiară. First Bank are ADN american, lucru ce se vede în valorile la care aderăm, valori americane prin excelență: integritate, clientul pe primul loc, pasiunea pentru rezultate de durată, munca în echipă, inovația, împărtășirea succesului. Este calea pe care am ales s-o urmăm. Aceasta este “The American Way”.

Retea de unitati First Bank

Peste 60 de sucursale First Bank disponibile in toata tara.

Detalii

Conditii Generale

Set de reguli care guverneaza raporturile dintre Banca si Client.

Detalii

Descarca ghidul First Bank

Tot ce trebuie sa stii despre noul tau cont First Bank.

Detalii

Nota de informare GDPR

Informatii privind protectia datelor cu caracter personal.

Detalii

Povestea noastra

Credem că serviciile bancare ar trebui să fie corecte și simple.

Suntem o banca cu ADN american, lucru ce se vede în valorile la care aderăm, valori americane prin excelență: integritate, clientul pe primul loc, pasiunea pentru rezultate de durată, munca în echipă, inovația, împărtășirea succesului. Este calea pe care am ales s-o urmăm. Aceasta este “The American Way”.