window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-738450576'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-738450576'); !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2103638686600898'); fbq('track', 'PageView');
MICRO și PFA

Finanțare pe termen lung

Alege tipul de finanțare potrivit afacerii tale

Finanțarea nenominalizată Medium Term Loan

CE REPREZINTĂ

Este o facilitate nenominalizată cu rate ce îți permite diminuarea gradului de îndatorare pe măsura rambursărilor.

Facilitatea folosește un cont de credit separat.

Monede de acordare: LEI, EUR, USD (pentru situațiile în care compania are încasări sau contracte de vânzare denominate în valută).

Suma maximă acordată este de 150.000 Euro, echivalent în LEI.

CUM SE FOLOSEȘTE

Serviciul este ideal pentru: acoperirea deficitului temporar de lichidităti, plata datoriilor către bugetul de stat (care nu sunt mai vechi de 3 luni), stocuri de marfă, plăți către furnizori, dar și pentru refinanțarea altor facilități pentru capitalul de lucru.

Creditul poate fi tras integral, în una sau mai multe tranșe, în cel mult două luni de la data aprobării. Nu se solicită documente justificative și se acordă pe o perioadă maximă de 60 luni, iar garanțiile prezentate trebuie să fie minim 100%.

Rambursarea se realizează în rate lunare, trimestriale sau anuități lunare.

Pentru finanțare cu rate și fără garanții reale am create pentru tine și Prompt Medium Term Loan, cu suma maximă de acordare de 75.000 EURO, echivalent în LEI.

Finanțarea investițiilor

CE REPREZINTĂ

Este o facilitate de tip non-revolving prin care îți poți extinde baza materială a societății (achiziții/ construcții/ renovări/ extinderi sau reconstrucții de imobile).

Monedele de acordare sunt LEI, EUR, USD (pentru situațiile în care compania are încasări sau contracte de vânzare denominate în valută).

Suma maximă acordată este de 150.000 EURO, echivalent în LEI.

CUM SE FOLOSEȘTE

Limita maximă de acordare a produsului se stabilește în funcție de tipul investiției astfel: 

  • până la 85% din valoarea investițiilor, a achizițiilor și a construcțiilor, fără TVA.
  • în cazul refinanțării altor credite, se poate acorda până la 100% din suma de rambursat.

Perioada maximă de acordare este până la 180 de luni, cu perioada de grație de până la 12 luni.

Serviciul îți oferă lejeritate în plata ratelor și poate fi folosit pentru investiții, achiziții, construcție, dar și pentru refinanțarea altor proiecte de investiții sau pentru preluarea altor tipuri de credite pe termen lung.

Personalul nostru dedicat îţi stă la dispoziție pentru orice informații despre produsele și serviciile noastre la tel: 021 303 69 69 sau 0800 801 802.

This website uses cookies. By closing this pop-up, you express your consent to the usage of cookies.
The site is optimized for Chrome, Firefox or Safari
(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function() {(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)} ; h._hjSettings= {hjid:1201617,hjsv:6} ; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');