Banca

Cariere

First Bank este întotdeauna în căutare de angajați excepționali.

O motivație puternică și pasiune pentru ceea ce fac reprezintă o condiție de eligibilitate absolut necesară. Angajații noștri au la îndemână cele mai inovatoare instrumente disponibile in acest moment in sectorul financiar. Alătură-ni-te și vei vedea ce înseamnă cu adevărat The American Way!

Vino în echipă și vei trăi The American Way!

Pentru a ajunge unde suntem acum ca instituție, nu au existat scurtături. Cu o filosofie de business ce are mereu în centru clientul, izvorâtă din valorile ce au întemeiat America, First Bank crede in succesul obținut prin efort susținut, prin perseverență și integritate. Spiritul de echipă este fundamental în ceea ce întreprindem. In echipă ne asumăm greutățile, dar și succesele. Și încă ceva: la First Bank , „OK” nu este niciodată destul. Aceasta este The American Way.

Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora.
Site optimizat pentru Chrome, Firefox sau Safari
window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-129210953-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-779433904');