Carduri

Visa Exclusive Gold

Pentru visuri exclusiviste.

UN ALT FEL DE A CĂLĂTORI

Călătoriile sunt întotdeauna plăcute, fă-le de neuitat cu ajutorul cardului Visa Exclusive Gold!

Cel mai bun preț in rețeaua Visa Luxury Hotels, posibilitatea schimbării camerelor de hotel, in limita disponibilitții, internet gratuit in camere, valet pentru parcare, statutul de oaspete VIP, bufet continental.

Tot ce trebuie să faci pentru a te bucura de aceste avantaje este să efectuezi rezervările cu cardul de credit Visa Exclusive Gold direct pe site-ul www.visaluxuryhotelcollection.com

ZERO COMISION

Ai nu una, ci mai multe opțiuni care încep cu ZERO.

ZERO comision pentru orice retragere de la bancomat sau POS, indiferent de țară.

ZERO comision pentru orice tranzacție pe care o faci online sau la comercianți indiferent de țară.

ZERO comision pentru conversie valutară a tranzacțiilor efectuate în străinătate.

NU EXISTĂ NEPREVĂZUT

Ca să te ferești de neprevăzut, alege-ți un partener de încredere!

Asigurare de viață de grup.

Asigurare privind pierderea, furtul cardului sau a documentelor personale și Protecția cumpărăturilor în România.

Asigurare de călătorie în străinătate (acoperă riscurile de deces și invaliditate permanentă parțială din accident, tratamentul stomatologic de urgență, spitalizarea, întârzierea cursei aeriene ori a bagajului, raspunderea civilă față de terți, acoperă în caz de accident utilizarea frauduloasă, furtul sau pierderea telefonului mobil, cheltuielile medicale de urgență).

CE TREBUIE SĂ ȘTII

Nu doar un card de credit, un card Exclusiv!

 • Cardul de credit Gold în Lei, cu valabilitate internațională.
 • Poți retrage numerar în limita a 50% din limita de creditare acordată.
 • Se pot emite până la două carduri suplimentare.
 • Are o valabilitate de doi ani.
 • Durata acordarii liniei de credit este de 24 luni, cu reemitere automată.
 • Este un card embosat cu cip.
 • Pentru a-l putea obține trebuie să ai cetațenie si rezidentă română, un venit de minim 800 EUR, minimum trei luni vechime la locul actual de munca si minimum un an experiență totală în muncă.
 • Reguli privind utilizarea responsabila a cardurilor.

CÂT TE COSTĂ

Rata dobânzii se revizuiește trimestrial, în prima zi lucrătoare a fiecărui trimestru, respectiv în prima zi lucrătoare a fiecăreia dintre lunile ianuarie, aprilie, iulie, octombrie și ia in calcul valoarea ROBOR la 3 luni, comunicată de BNR în ultima zi bancară a trimestrului calendaristic anterior.

Află costurile complete ale produsului.

 

Aplică mai jos pentru un card de credit, și un reprezentant First Bank te va suna în cel mai scurt timp.

Asigurări atașate cardului tău Visa Exclusive Gold

ASIGURĂRI DIVERSE

Asigurări privind pierderea, furtul cardului sau a documentelor personale și pentru protecția cumpărăturilor efectuate în România.

ASIGURĂRI DE CĂLĂTORIE

Călătorește relaxat oriunde în lume.

ASIGURARE DE GRUP

Pentru evenimentele neprevazute.

Intră în apel video cu unul din reprezentanții noștri și află mai multe detalii!

Dacă încă ai întrebări, caută mai jos răspunsurile.

Dacă ai un venit minim de 800 EUR (echivalent în LEI), ești rezident și ai 3 luni vechime la locul actual de muncă și minim 1 an experiență totală în muncă, mergi în oricare dintre sucursalele First Bank, aplica online pe FIRST VIDEOBANK sau sună la Call Center, serviciu disponibil 24h/ 7 zile, al telefoanele 0800.801.802 (apel gratuit) sau +4021.303.69.69 și anunță că dorești obținerea unui card de credit.

Veniturile acceptate sunt cele din salarii, chirii, profesii liberale, venituri ale navigatorilor, pensii, contracte de cesiune. de drepturi de autor, de mangement, dividende, altele. Pentru a obține mai multe informații despre condițiile aferente fiecărui tip de venit poti suna la Call Center, serviciu disponibil 24h/ 7 zile, la telefon 0800.801.802 și +4021.303.69.69 sau poți vizita oricare din sucursalele noastre.

În fiecare lună primești, prin intermediul e-mail-ului sau al Poștei Române, extrasul de cont care prezintă toate tranzacțiile efectuate pentru luna aferentă extrasului precum și suma minimă de plată. Poți contacta Call Center, serviciu disponibil 24h/ 7 zile, la numerele de telefon 0800.801.802 (apel gratuit) sau +4021.303.69.69

Contactează Call Center-ul nostru, serviciu disponibil 24h/ 7 zile, la numerele de telefon 0800.801.802 (apel gratuit) și +4021.303.69.69 sau mergi în orice sucursală First Bank.

Dacă ai pierdut sau ți s-a furat cardul, contactează Call Center, serviciu disponibil 24h/ 7 zile, la numerele de telefon 0800.801.802 (apel gratuit) și +4021.303.69.69 sau mergi în orice sucursală First Bank

Contactează-ne imediat la numerele 0800.801.802 (apel gratuit) și +4021.303.69.69 sau mergi în orice sucursala First Bank, în maxim 30 zile.

Contactează Call Center-ul, serviciu disponibil 24h/ 7 zile, la numerele de telefon 0800.801.802 (apel gratuit) și +4021.303.69.69 sau mergi în orice sucursală First Bank.

Act identitate

Document ce atestă venitul din salariu:

 • interogare ANAF, pentru venituri salariale inregistrate în baza de date a ANAF
 • sau adeverința privind veniturile actuale și cele realizate în anul anterior sau extras de cont (cazul încasării venitului în contul First Bank de minim 3 luni) și, după caz, documentul care să ateste veniturile declarate autorităților fiscale pentru anul anterior, pentru veniturile salariale care nu sunt inregistrate in baza de date a ANAF

Document ce atestă venitul din pensii:

 • interogare ANAF, pentru venituri din pensii inregistrate in baza de date a ANAF
 • sau talonul de pensie din luna curenta/ precedenta cererii sau extrasul de cont (in cazul incasarii pensiei in contul First Bank)
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora.
Site optimizat pentru Chrome, Firefox sau Safari
window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-129210953-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-779433904');