Economisire

Depozitul Crescător

În fiecare lună tot mai mult.

CREȘTERE PREDICTIBILĂ

Ai o dobândă fixă, mai mare în fiecare luna în care banii sunt păstrați la bancă, pe perioada de constituire a depozitului.

Vei ști astfel, de la început, suma exactă pe care o vei primi la scadență.

SIGUR

Sumele economisite pot doar să se înmulțească, pentru că nu îți percepem comisioane la deschidere sau retragere de numerar în ziua scadenței.

Depozitul pe care-l constitui la First Bank este garantat de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare.

ACCESIBIL ȘI FLEXIBIL

Ai acces oricând la dobânda plătită lunar și poți oricând să-ți suplimentezi depozitul, ajungând chiar până la a-l dubla.

Primești dobânda și dacă retragi banii înainte de scadență.

CE TREBUIE SĂ ȘTII

Află tot ce trebuie să știi pentru ca economiile tale să fie mereu în creștere.

Termen de consituire: 6 luni sau 12 luni.

Suma minimă: 4.000 lei sau 1.000 EUR.

Plata dobânzii: lunar.

Depuneri suplimentare: oricând, până la scadența depozitului, cu condiția ca suma inițială a depozitului împreună cu suma depunerilor ulterioare să nu depășească de 2 ori depunerea inițială.

Retrageri înainte de scadență:

  • în prima lună de la constituire, dobânda primită va fi cea aferentă contului curent;
  • după cel puțin o luna de la dată constituirii, dobânda primită pentru perioada cât depozitul a fost deschis este cea aferentă primei luni.

CE AI DE CÂȘTIGAT

Tu deții controlul, deoarece prin dobânda fixă pe care ți-o oferim știi din prima clipă care va fi câștigul realizat de banii tăi, pe termenul ales de tine.

Constituie un depozit la termenul care ți se potrivește cel mai bine și privește cum banii tăi fac bani!

Află mai jos dobânzile pentru depozitul Crescător.

 

Personalul nostru dedicat îţi stă la dispoziție pentru orice informații despre produsele și serviciile noastre la tel: 021 303 69 69 sau 0800 801 802.

Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora.
Site optimizat pentru Chrome, Firefox sau Safari
window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-129210953-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-779433904');